Η Πέρδικα

Το εστιατόριο Γιοβίτα βρίσκεται στην Πέρδικα, σε μία υπέροχη τοποθεσία, στο γραφικό λιμάνι της. Πρόκειται μία περιοχή που "μαγεύει" τον επισκέπτη από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Διατηρεί όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που συνθέτουν την αυθεντική φυσιογνωμία της παλιάς Αίγινας, των ανθρώπων του μόχθου που ζουν από την επαφή τους με τη θάλασσα και το ψάρεμα.

Των ανθρώπων που γνωρίζουν να φροντίζουν τον τόπο τους, να διατηρούν τις παραδόσεις και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που δημιουργούν τις σπάνιες εικόνες που μπορεί να απολαύσει κάποιος στην Πέρδικα.
Τόσο στο λιμάνι, όσο και στα γύρω δρομάκια, τα πολύχρωμα λουλούδια και οι κληματαριές γεμίζουν χρώματα και μυρωδιές τις ολόλευκες αυλές των σπιτιών.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, η Πέρδικα διαθέτει όλα εκείνα τα γνωρίσματα που χρειάζονται για να στηθεί μια κινηματογραφική ταινία που σε γυρνάει μερικές δεκαετίες πίσω.

Είναι αυθεντική και κατάφερε αν διατηρήσει την προσωπικότητά της. Δεν είναι μόνο η φροντίδα των ντόπιων, αλλά και η φυσική ομορφιά!

Πως να περιγράψει κανείς τη δύση του ηλίου, όταν η ατμόσφαιρα γεμίζει από χιλιάδες χρώματα και η θάλασσα εκεί μπροστά δίνει στην ψυχή διεξόδους διαφυγής από την καθημερινότητα.
Και βέβαια μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την Μονή για να κάνετε το μπάνιο σας! Το κολύμπι στην Πέρδικα είναι επίσης μια ιδιαίτερη απόλαυση. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και όσοι αγαπούν το snorkeling θα βρουν το βυθό συναρπαστικό.

Επίσης, πολλές δυνατότητες και όμορφες διαδρομές, προσφέρουν τα μονοπάτια που ξεκινούν από εκεί. Διαδρομές που μπορούν να προσφέρουν πολλές και όμορφες εμπειρίες.